Mogelijke activiteiten tijdens uw verblijf op Camping des Rochers du Glawan

Onze camping streeft ernaar u het best mogelijke verblijf te bieden! De site, gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Barvaux en Durbuy, biedt u de mogelijkheid om zowel binnen als buiten onze site te genieten van tal van activiteiten.

Group 24

Lijst met activiteiten

 • Voorbeeld foto van de Camping des Rochers du Glawan

  Bingo

  Elke vrijdag is het bingotijd op Camping des Rochers du Glawan! Klein, groot, gelukkig of minder gelukkig, iedereen is welkom om zijn geluk bij ons te beproeven en de hoofdprijs te winnen!
 • Voorbeeld foto van de Camping des Rochers du Glawan

  Petanque toernooi

  Het hele seizoen worden op woensdag en zaterdag petanque toernooien georganiseerd, zodat iedereen kan deelnemen! Het is ook het perfecte moment om al onze bewoners te ontmoeten !
 • Voorbeeld foto van de Camping des Rochers du Glawan

  Onze thema-avonden en -dagen

  Om u zo goed mogelijk te helpen tijdens uw verblijf, organiseren wij dagen die gewijd zijn aan het plezier van jong en oud en gericht zijn op meerdere thema's. In dezelfde dynamiek vinden er ook thema-avonden plaats die doorgaan tot in de vroege uurtjes!
 • Voorbeeld foto van de Camping des Rochers du Glawan

  Activiteiten in de buurt

  Zin om avonturen te beleven in de buurt van de camping? Er zijn veel keuzes! Adventure Valley, waar je kunt varen op de Ourthe, klimmen in het klimpark, ... Durbuy Green Fields, dat je het plezier biedt van een verfrissende duik in hun buitenzwembaden, en nog veel meer!
 • Voorbeeld foto van de Camping des Rochers du Glawan

  Veel bezienswaardigheden

  De omgeving is vol met bezienswaardigheden! De stad Durbuy en zijn toeristentreintje om het hart van de stad te ontdekken (op minder dan 6 km), het Kunst- en Geschiedenismuseum of het Topiary Park! Denk ook aan het dorp Weris en zijn Dolmen (op 5,5 km), de Grotten van Han (37 km) of die van Hotton (11 km)!

Klaar om je staanplaats te reserveren?

Bent u er nu van overtuigd dat Camping des Rochers du Glawan voor u en uw gezin is gemaakt? Wij hebben veel locaties beschikbaar om voor u te reserveren!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.